Byod - Werk of School account toevoegen

Deze handleiding is bedoeld om een werk of schoolaccount toe te voegen in Windows 10. Hiermee wanneer je de account hebt toegevoegd, kan je geautomatiseerd te gang gaan met de services die het SSC aanbiedt. Wanneer je bijvoorbeeld OneDrive instelt, dan hoef je je wachtwoord niet meer in te voeren, je hoeft dan alleen je schoolmail in te voeren, de rest voert hij automatisch uit.

Zie onderstaande stappen voor het instellen van een werk of schoolaccount.

Stap 1) Klik op het tandwiel.

Windows 10:                                                              Windows 11:

Stap 2) Klik op ‘Accounts’.

Windows 10:                                                                                                                                       Windows 11:

Stap 3) Klik op ‘Toegang tot werk of school’.

Windows 10:                                 Windows 11:

Stap 4) Klik op ‘Verbinden’.

Windows 10:                                                                  Windows 11:

Stap 5) Voer jouw schoolmail in.

Windows 10:                                                                         Windows 11:

Stap 7) Voer jouw wachtwoord in van de schoolmail en je account is toegevoegd in ‘Toegang tot werk of school’.