Outlook – Mailbox toevoegen aan je Outlook

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een of meerdere extra mailboxen kunt toevoegen aan je Outlook.

Stap 1: Open Outlook en klik vervolgens linksboven op de kopt ‘Bestand’

Stap 2: vervolgens klik je in het volgende scherm op de knop ‘Accountinstellingen’

Stap 3: Klik in het menu wat je te zien krijgt wederom op de knop ‘Accountinstellingen’

Stap 4: je krijgt het volgende scherm te zien. Klik hier op de knop ‘Wijzigen’

Stap 5: In het volgende scherm dat je dan krijgt moet je op de knop ‘Meer instellingen’ klikken.

Stap 6: Klik hier vervolgens op de knop ‘Geavanceerd’

Stap 7: Klik hier op de knop ‘Toevoegen…’

Stap 8: In het venster wat vervolgens geopend is moet je het gewenste e-mailadres invullen en vervolgens op de knop ‘OK’ drukken. Hierna zou de nieuwe mailbox ertussen moeten staan. Zo niet dan moet je mogelijk Outlook opnieuw opstarten.