Rechten - Medewerkers toevoegen aan groepen

Medewerkers toevoegen aan groepen (Mail groepen, SharePoint groepen en andere mappen)

Stap 1: (Indien je geen Group Manager hebt)
Open software center en installeer de volgende toepassing `Group Manager`

Stap 2:
Na de installatie staat de nieuwe toepassing in je start menu `Group Manager` open het programma.

Stap 3:
Bij het opstarten van het programma zie je gelijk al groepen waar JIJ rechten toe hebt.
Hier kan je een groep selecteren en gebruikers toevoegen via de knop `View Members`

Stap 4:
In het volgende venster wat opent krijg je te zien wie er allemaal in de groep zit, hier kan je dan ook gebruikers toevoegen via de knop `Add`

Let op!
Voeg geen groepen in groepen toe, voeg alleen personen toe

Stap 5
In het volgende scherm kun je de persoon(en) zoeken en toevoegen, na het toevoegen moet je op `ok` drukken om het te bevestigen.

Als je klaar bent kan je alles weer sluiten.