Visitor Access - Hoe maak je wifi gast accounts aan.

Vaak komen er mensen van buiten school die graag op het wifi willen, in deze handleiding laten we zien hoe je die accounts kan aanmaken in eduroam visitor Access.

Stap 1:
Ga naar eduroam Visitor Access (kennisnet.nl) en druk op `Inloggen via Entree` (Je moet hier dan inloggen met je magister account)

Stap 2:
Nadat je ingelogd bent krijg je het hoofd scherm te zien, hier heb je 2 opties die belangrijk zijn:

`Mijn Bezoekers` Deze gebruik je als er een paar mensen zijn die wifi nodig hebben

`Mijn Groepen` Deze gebruik je als er een groep is met meerdere mensen

Mijn Bezoekers
Druk op de volgende knop onder het kopje `Mijn bezoekers`

Vul alle gegevens zo goed mogelijk in.
Na het invullen van alle gegevens druk je op de knop `Opslaan`
Het email adres wat is ingevuld in het veld `Emailadres` wordt gebruikt om een mailtje te sturen naar de gebruiker in kwestie.

Let op! Het mailtje kan in de spam terecht komen.

Mijn Groepen
Druk op de volgende knop onder het kopje `Mijn Groepen`

Vul alle gegevens zo goed mogelijk in.
Na het invullen van alle gegevens druk je op de knop `Opslaan`
In het volgende scherm zie je de aangemaakte groep staan, hier kan je de vouchers downloaden en printen voor de groep:

Ter info:
In de mail staat uitleg hoe je verbinding maakt met Eduroam voor gebruikers
In de PDF staat uitleg hoe je verbinding maakt met Eduroam voor groepen